Encyklopedia Gier
Wcale nie tak by³o jak pisali¶cie w histach
Pozmienia³em trochê tylko wam techniki Niektórych niet typu rasengan...
Jaho
Masz techniki: Fuuton: Kaze Furai, Fuuton: Renkuudan Fuuton: Senmoufuu Fuuton: Atsugai, Fuuton: Daitoppa, Mushi Yose no Jutsu, Mushi Kabe no Jutsu, Kikaichou no Jutsu.
Soul
Jedn± z KG zmieni³em i jedn± doda³em.
Masz techniki: Fuuton: Daitoppa, Fuuton: Renkuudan, Fuuton: Kaze no Yaiba, Fuuton: Senmoufuu, Fuuton: Atsugai
KG: Kagami Seisei no Jutsu(Technika polega na stworzeniu lodowych luster w wyznaczonym przez nas miejscu. Mog± one s³u¿yæ do obrony przed atakami, do zwolnienia wroga, ale przede wszystkim wykorzystuje siê je do pó¼niejszych technik.), Sensatsu Suishou, Kagami Chokkou no Jutsu(Technika polega na wej¶ciu do lustra. Bêd±c w lustrze, jeste¶my niewra¿liwi na ciosy. Je¶li to lustro zostanie zniszczone, wtedy giniemy, albo zostajemy rozszczepieni na kawa³ki.)
Leaf
Masz techniki: Suiton: Bakusui Shouha, Suiton: Suiryudan no Jutsu, Suiton: Mizurappa, Suiton: Mizu Bunshin no Jutsu, Suiton: Suijinheki
Mokuton: Senbot Fon, Mokuton: Dai no Jutsu, Mokuton no Jutsu.
Ahani
Jeszcze nie wie xd Jak co¶ napisze czy siê zgadzam.
Evan
Yomi Numa? Hahahaha, chyba cie posra³o I jedno klanowe ¼le napisa³e¶ xD
Masz techniki: Doton: Doryuu Dango, Doton Doryuu Jouheki, Doton Dorou Doumu, Doton Retsudo Tenshou, Doton: Shinju Zanshu no Jutsu
Byakugan, Hakke Rokujuuyon Shou(64 palmy xD), Hakkeshou Kaiten
Jaho Ciacho
W swojej wioseczce Suna zas³yn±³e¶ bardzo... Zosta³e¶ znienawidzony... Ludzie byli tak wkurzaj±cy, t³ukli ciê... Wkurwi³e¶ siê wtedy ostro... Zabi³e¶ z 20 ludzi, po czym uciek³e¶ z wioski... Parê lat pó¼niej us³ysza³e¶, ¿e pewien dziwny go¶æ szuka ludzi do swojej wioski o nazwie Oto... Postanowi³e¶ tam zajrzeæ...
Jizuri
Przez 10 lat ¿y³e¶ w spokoju... Dopiero, gdy pojawi³e¶ w Akademii w Kumo twojej Kekkei Genkai siê uaktywni³o... Wioska odrazu próbowa³a siê ciebie pozbyæ(klan Haku)... Wys³ali parê morderców, ale zdo³a³e¶ uciec, gdy¿ w panice wszystko co ciê dotknê³o zamra¿a³o siê... Uciek³e¶ z wioski... Parê lat pó¼niej us³ysza³e¶, ¿e pewien dziwny go¶æ szuka ludzi do swojej wioski o nazwie Oto... Postanowi³e¶ tam zajrzeæ...
Ishi Yamato
¯y³e¶ spokojnie w wiosce... Nauczy³e¶ siê Suitonów, bo ludzie z wioski byli spoko :] Dopiero pó¼niej, gdy siê okaza³o, ¿e jeste¶ podrzutkiem z Konohy, próbowano ciê zabiæ... Wtedy uaktywni³o ci siê Kekkei Genkai i zabi³e¶ parê kolesi z Kiri... Uciek³e¶ z wioski... Parê lat pó¼niej us³ysza³e¶, ¿e pewien dziwny go¶æ szuka ludzi do swojej wioski o nazwie Oto... Postanowi³e¶ tam zajrzeæ...
Ahani Namikaze
Na razie nie wiem Tak¿e, opu¶ci³e¶ swoj± wioskê i parê lat pó¼niej us³ysza³e¶, ¿e pewien dziwny go¶æ szuka ludzi do swojej wioski o nazwie Oto... Postanowi³e¶ tam zajrzeæ...
Hyuuga Aliya
¯y³a¶ spokojnie w wiosce... Nauczy³a¶ siê Dotonów z czego s³ynê³a twoja wioska Iwa... Lecz, parê lat pó¼niej okaza³o siê, ¿e jeste¶ podrzutkiem z Konohy Próbowano ciê zabiæ... Lecz ty obeznana trochê w swoim Kekkei Genkai, ubi³a¶ ludzi, którzy starali siê ciebie zabiæ... Uciek³a¶ z wioski... Parê lat pó¼niej us³ysza³a¶, ¿e pewien dziwny go¶æ szuka ludzi do swojej wioski o nazwie Oto... Postanowi³e¶ tam zajrzeæ...
Wszyscy
Jeste¶cie uciekinierami z wioski oraz Geninami... Macie po 16 lat...
Docieracie do Oto...
Jak siê okaza³o by³ tam turniej, który ninja siê nadaje... By³o 5 miejsc wolnych...
Odrazu siê zapisali¶cie, po niespe³na 3 walkach(na ³ebka) uda³o wam siê wygraæ
Po wygranym turnieju zostali¶cie powiadomieni, gdzie mo¿ecie siê przespaæ(by³a ju¿ 20 )...
Grzecznie poszli¶cie spaæ, a na drugi dzieñ poszli¶cie siê spytaæ co i jak...
Egzaminatorzy poinformowali was gdzie macie i¶æ.
Dotarli¶cie do jaskini(chyba wiecie o co mi chodzi )...
Podeszli¶cie bli¿ej...
Nagle przed wami pojawi³ siê jaki¶ kole¶...
By³ wysoki, szczup³y i dobrze zbudowany, wygl±da³ na 18 latka... Mia³ d³ugie bia³e w³osy i zadziwiaj±ce fioletowe oczy... Mia³ ubranie takie co Kimmimaro() i do tego d³ug± czerwon± pelerynê... A tak¿e na plechach mia³ zrobion± z ko¶ci gitarê.
-Tacy m³odzi... Witajcie jestem Werox. Mistrz Orochimaru ju¿ na was czeka... Lecz poleci³ mi wpierw was sprawdziæ... Dobra... Ostrzegam nie jestem cieniasem jak ci kolesie z turnieju...
Zdj±³ z pleców gitarê i opar³ j± o drzewo...
-No dobra... Ja kontra wasza pi±tka... Atakujcie...
Stan±³ przed wami i czeka³ co zrobicie...
Moderator
Jizuri
Siadam i czekam. Patrzê siê co siê dzieje. Jak siê kolo rusza. Staram siê podpatrzeæ jak unika ataków i takie tam. Narazie tylko to.
Ahani Namikaze
Obserwujê ruchy przeciwnika, ale tak¿e oceniam potencja³ osób z którymi jestem w grupie
*ten kole¶ z kalnu Aburame jest niez³y...., zajebisty, bede musia³ siê z nim kiedy¶ zmierzyæ...*
*werox tak.....pffff pewny siebie mo¿e siê na tym ostro przejechaæ, ale na pewno jest tak¿e silny.... jak zaatakuje skontrujê w sprytny sposób je¶li jest dobry odskoczy i przemy¶li wszystko ;]*
Kiedy ten ca³y Werox mnie atakuje rêk± to blokuje atak rêk± (jedn±) je¶li nog± to nog± blokuje ca³y czas praw± rêkê mam woln± w taki sposób ¿eby skontrowaæ mieczem, je¶li zas atakuje g³ow± ahani pada plecami na ziemie w ostatniej chwili podpiera siê tricepsem czyli jest w powietrzu, unosi obie nogi do góry i kop w szczêkê
je¶li za¶ atakujê mnie rêkoma oba ataki zatrzymuje rêkoma (nie mam wolnej rêki) ahani siê delikatnie odsuwa prostuje rêce i sprzedaje kopa w szczêkê
je¶li za¶ nic siê z tego nie dzieje Ahani wyci±ga ksi±¿kê (al'a kaszalot) i czyta
Ahani
Na razie a propos KP.
Technika Ranmaru. Sraj± na gromadê, a nie rozg³aszaj± takie ploty.
(max gimnastyka + taijutsu) gówno prawda!! na pewno nie max.
Uczy³ Go równie¿ harmonii z natur± - sra³ a nie uczy³!!
Biega³ z ciê¿arkami (120kg ³±cznie) gówno prawda jak ju¿ 50kg.
Techniki: Hari Jizou, Senpou: Kebari Senbon(ale nie masz takich pro szybkich jak Jiraya),
Katon: Goukakyuu no Jutsu, Katon: Housenka no Jutsu, Katon: Enbu No Jutsu, Katon: Hai Seki Sho, Katon: Ryuuka no Jutsu
Bajko pisarz jebany...
Ishi
Werox wystawi³ rêkê w Mizurrape i wystrzeli³ w ni± silny podmuch wiatru z palca.(Fuuton: Kaze no Yaiba).
Jaho
Wystrzeli³e¶ robakami zaraz po tym jak Ishi u¿y³ techniki, widzisz jak woda zostaje zdmuchniêta... Ale twoje robaki nie ;]
Robaki lec± na przeciwnika...
W tym momencie on robi:
-Yanagi no Mai! z jego r±k wysz³y 2 ko¶ci.
Z niesamowit± prêdko¶ci± rozwali³ twoje wszystkie robaki...
Jizuri
Z niedowierzaniem patrzysz co siê sta³o xD Wszystkie robaki nagle pad³y, dostrzega³e¶ co 5 atak...
Aliya
Jak wy¿ej
Ahani
Patrzysz na przeciwnika jak rozwala owady... A ¿e nie podchodzi do ciebie zaczynasz czytaæ...
Nagle ksi±¿ka odlecia³a i wbi³a siê w drzewo z ko¶ciami(Tesshi Sendan) xD
Wszyscy
-No proszê was... My¶la³em, ¿e siê zmêczê...
Stoi z ko¶ciami-sztyletami w rêku i czeka co zrobicie...
Ostatnio edytowany przez Werox (2010-03-04 14:52:05)
Kolego czy Ty siê aby na pewno dobrze czujesz i poprawnie interpretujesz niektóre rzeczy?
za nim cokolwiek napisze to po¶wiecê swój czas aby Ci u¶wiadomiæ pewne rzeczy i ¿eby w tej Twojej pustej g³ówce mo¿e co¶ za¶wita³o choæ trochê w to w±tpiê czytaj±c Twój komentarz do mojego KP, a wiêc zacznê od pierwszej sprawy, a mianowicie
s³owa Twoje....,
je¶li masz jakie¶ w±tpliwo¶ci co do czego¶ to wej¶cie na stronê www.google.pl to nie jest problem, ale ja jestem mi³y i podam Tobie link strony na której znajdziesz odpowiedz na Twój beznadziejny komentarz
http://dashmania.pun.pl/anime---15.html
Proszê przeczytaæ i dopiero udzielaæ jakichkolwiek komentarzy na ten temat
Nastêpn± spraw± na jak± chcia³bym zwróciæ uwagê jest nie umiejêtno¶æ Twego czytanie ze zrozumieniem, a mianowicie mam na my¶li to:
Uczy³ Go równie¿ harmonii z natur± - sra³ a nie uczy³!!
czy¿by¶ mia³ pewne uprzedzenia i moje zdanie o harmonii z natur± traktowa³ jako nauka Sage-mode? Je¶li tak to jeste¶ bardzo ograniczony....
Pozwolê sobie wkleiæ fragment z mojego KP i pokazaæ Ci gdzie tkwi Twoje b³êdne rozumowanie
...Uczy³ Go równie¿ harmonii z natur± Ahani nie widzia³ czemu ten trening ma slu¿yæ, ale pos³usznie wykonywa³ polecenia wuja. Gdy wuj obieca³ mu ¿e jutro nauczy Go techniki zwi±zanej z harmoni± z natur± wuj wyjecha³ ... powiedzia³ tylko ¿e odchodzi na misje zwi±zan± z pokojem na ¶wiecie...
,a wiêc po przeczytaniu tego fragmentu dowiadujemy siê i¿ postaæ Ahani uczy³a siê harmonii z natur± i postaæ ta nie mia³a pojêcia na czym ów trening ma polegaæ i kiedy zacz±³ mieæ nadziejê ¿e Jego pytania zostan± rozwiane wuj musia³ przerwaæ z Nim trening gdy¿ uda³ siê na misje. Ja ten fragment nie rozumuje w ¿adnych proporcjach sage-mode itp. itd. Harmonia z natur± jak na moje postaæ Ahani zaczê³a wyczuwaæ po prostu lekkie, nawet najl¿ejsze ró¿nice temp, ci¶nienia, wilgotno¶ci powietrza, podmuchów wiatru, czy w powietrzu zasz³y jakie¶ drgania spowodowane czyim¶ szpiegowaniem, podejrzewam ¿e postaæ ta jest w stanie nawet wyczuæ kiedy drzewo traci jaki¶ li¶æ z drzewa i jego si³y opadaj± i cz±stka ¿ycia drzewa umiera.
Nie wiem dlaczego Ty od razu rozumujesz wszystko ¿e co¶ musi byæ uber pro i niesamowite w ca³ym KP nie ma s³owa o stylu mêdrca.
Bym napisa³ wiêcej, ale nie mam za bardzo czasu wiêc zaprzestane na tym co ju¿ napisa³em..., a i bym zapomnia³ obra¿anie kogo¶ od
Bajko pisarz jebany...
oceniam jako brak jakiejkolwiek kultury i wyra¼nej Twojej têpocie.
"Kto zadaje pytania nie mo¿e unikn±æ odpowiedzi."
Ahani Namikaze
chamskie spojrzenie na typa który wybi³ mi ksi±¿kê z r±k....
*frajer....*
wstajê i wyjmujê ko¶æ z ksi±¿ki biorê ksi±¿kê i przegl±dam miejsce w którym jest dziura....
-mam nadzieje ¿e masz tak± ksi±¿kê w domu i mi j± oddasz, albo dajesz pieni±dze i bêdziemy kwita...
chowam ksi±¿kê.
Ko¶æ która by³a wbita w ksi±¿kê biorê i rysujê sobie ni± po glebie
-nooooo idealne podobieñstwo ej Ty mutancie od ko¶ci patrz jaki podobny mi wyszed³e¶
Werox wygl±da tak na rysunku
-zrób sobie zdjêcie swojej podobizny bo mo¿e d³ugo tutaj nie zostaæ
siadam na kamieniu wyci±gam ksi±¿kê i czytam w miejscach gdzie nie ma dziury
Sam jeste¶ têpy i masz pusty ³eb.
Technika Ranmaru wiem co to jest i nie mów, ¿e mam pusty ³eb.
Napisa³e¶, ¿e kr±¿± plotki, ¿e masz t± moc i ja napisa³em, ¿e sraj± na gromadê, a nie rozg³aszaj± takie ploty o to mi chodzi³o, ale jak nie pamiêtasz swojego KP to sorry.
Harmonia natury... Dobra pomy¶la³em o SAGE Tu ok Ale ty masz takie pomys³y, ¿e to by³o mo¿liwe xD
Dobra zreszt± mam g³êboko w dupie to.
Ishi
Szybko wykona³e¶ techniki...
Wielki smok polecia³ w przeciwnika...
Werox u¿y³:
-Fuuton: Daitoppa. po czym odrazu odskoczy³.
Smok siê rozwali³, ale zd±¿y³ rozwaliæ trochê nogê przeciwnika...
Jaho
Odczeka³e¶ a¿ wiatr siê uspokoi
Twoje robaki polecia³y
1 fala zosta³a rozwalona jak wcze¶niej, w tym momencie przeciwnik rzuci³ 1 sztylet w ciebie, druga poharata³a przeciwnikowi lew± nogê xD, lecz potem robaki zosta³y rozwalone...
3 fali robali nie zd±¿y³e¶ pu¶ciæ bo dosta³e¶ r±czk± sztyletu w g³owê.
Upad³e¶, ale mo¿esz siê ruszaæ...
Ahani
Wyci±gn±³e¶(to nie by³a jedna ko¶æ, Tesshi Sendan to z palców wylatuj± ko¶ci czyli by³o ich 5) ko¶ci...
Gdy zaj±³e¶ siê czytaniem ksi±¿ki przeciwnik rzuci³ w ni± tym razem sztyletem.
Podbieg³ do ciebie i sprzeda³ ci kopa wyl±dowa³e¶ na drzewie...
-No piêkny rysunek, ale raczej wygl±da³ tak twój stary jak go Kyuubi rozwala³.
Wszyscy
Przeciwnik z³ama³ sobie kark i wyj±³ krêgos³up, który mu odrazu odrós³, po czym zrobi³ 4 klony...
Wszyscy
Podchodz± do was klony i prawdziwy Werox, lekko utykaj±c na lew± nogê...
Nie zwa¿aj±c na rany, z krêgos³upa robi± bicz i robi± nim zamach...
Moderator
Jizuri
Czekaj czyli klony te¿ maj± krêgos³upy? Niby jak to mo¿liwe? Przecie¿ klon znika jak odbierze byle jakir obra¿enia a ty tu zrobi³e¶ wewnêtrzne (ci±gle mówiê o obra¿eniach...)...
Idê popatrzeæ co czyta ten go¶æ. Jak to jest jaka¶ fajna ksi±¿ka z fajnymi obrazkami to zaczynam czytaæ razem z nim. A jak nie to patrzê siê jaki d³ugi jest ten krêgos³up. Poniewa¿ klony te¿ musz± utykaæ atakujê lekko bardziej z lewej poniewa¿ ka¿dy cz³owiek robi w razie ataku unik z silniejszej koñczyny. Gdy klon znika siadam sibie i jem d¿em. Jak langusta xD
Ale oczywi¶cie jak plan nie zadzia³a³ (bo na pewno klon zrobi³ unik w prawo z nogi na któr± utyka...) to robiê lustro
-Kagami Seisei no Jutsu! lustro nie jest równo za go¶ciem ale trochê (tak na d³ugo¶æ jego krêgos³upa) od niego. Oczywi¶cie jest zrobione tak aby on nie wiedzia³, ¿e tam jest. W tym momencie biorê dwa senbony do rêki i wpuszczam w nie chakrê Fuutona.
-Kagami Chokkou no Jutsu!
Przemieszczam siê do lustra a w trakcie lotu rzucam w klona (kiedy jestem obok niego a nie przed nim) senbony z Fuutonem do tego strzelam jeszcze
-Fuuton: Daitoppa! aby przyspieszyæ senbony. Je¶li (oczywi¶cie tak) klon unikn±³ ataku to powtaram to samo gdy jestem ju¿ za nim a on nie widzi sk±d nadchodzi atak. Po tym k³adê siê na ziemi i jem d¿em. Jak ju¿ wcze¶niej napisa³em jem go jak langusta xD
Ahani Namikaze
Werox odpowiedzi musz± byæ konkretne i rzeczowe
trzeba pisaæ konkretnie o co Ci chodzi ;]
i a propos kopniaka jakby mnie chcia³ kopn±æ to bym u¿y³
-NINPO Hari Jizou.... , ale spoko....
-Chyba jak Twoja matka gdy Ci mówi³a ¿e jeste¶ z próbówki hahahha
zeskakuje z drzewa
*teraz siê zabawimy...;]*
*zaatakuje sobie prawdziwego..;]*
Biegnê na prawdziwego czuba je¶li atakuj± mnie klony lub ów czub to
-NINPO HARI JIZOU!!
Gdy jutsu przestaje dzia³aæ (widze co sie dzieje dooko³a bo oczy s± odsloniete znaczy nie dookola tylko przeciwnika na wprost czyli prawdziwego przeciwnika)
Gdy jutsu znika
*mo¿e by tak...Senpou: Kebari Senbon?, albo nie nie bede sie popisywaæ*
wyci±gam kunai i rzucam nim w przeciwnika nastêpnie atakujê prawdziwego przecwnika
za nim opad³o jutsu zrobi³em kawarimi
cos podobnego sie oplata³em ;p tyle ze na pewno ¿ó³te ;p
gdy biegne na czuba z mieczem w rêku wyrzucam Go tak aby wbi³ siê w ziemie wskakujê na niego skupiam chakre w stopie aby zabraæ miecz z powrotem gdy jestes w powietrzu
-Katon Housenka no Jutsu!!
za¶ je¶li jestem atakowany
-NINPO HARI JIZOU!!
gdy wykonam technike ognia przerzucam miecz sobie do rêki przesy³am do niego moc ognia aby a¿ kipia³ od gor±ca
i za pomoc± miecz wyrzucam z niego ostatnia housenka no jutsu tyle ze ogromna (atak al'a getsuga)
-Bunshin no Jutsu!! tworze dwa "klony" które wbiegaja do lasu a ja u¿ywam kawarimi i takze wbiegam do lasu
Aliya
-Spierdzielaj perwersie.
U¿ywam Byakugana, by rzuciæ okiem na wrogów. Pó¼niej u¿ywam teleportu, by spierdzieliæ na drzewo. Staram siê wystrzelaæ klony z ³uku. Jak siê nie uda, zeskakujê, u¿ywam 64 hitów i t³ukê klony . Pó¼niej staram siê u¿yæ na Weroxie Doton: Dorou Doumu, by go uwiêziæ.