Encyklopedia Gier
Arachi
My¶lê przez chwilê.
* Jak siê pozbywa³o Genjutsu? Zaraz... skoro Kai nie dzia³a, to... przekazanie chakry... *
Podchodzê do wszystkich po kolei i wprowadzam w nich swoj± chakrê.
Ishi
Nikt nie wpad³ na jaki¶ lepszy pomys³... ale skapn±³ê¶ siê, ¿e s³yszysz co trzecie, co drugie s³owo wypowiadane przez twoich towarzyszy...
D¼gn±³e¶ siê kunaiem w rêkê... poczu³e¶ ból w okolicy nóg
D¼gn±³e¶ siê kunaiem w nogê... poczu³e¶ ból w okolicy r±k
Chieko
Siadasz i medytujesz... starasz siê wyczuæ chakrê-¼ród³o... ale nie czujesz nic... nie czujesz nawet swojej chakry... ani swoich towarzyszy...To nie poskutkowa³o...
Wymysli³e¶, ¿e zrobisz 30 klonów i podmienisz z jednym cia³o, one siê rozbiegn± i waln± KAI...
Zrobi³e¶ 30 klonów... podmieni³e¶ cia³o... one siê rozbieg³y... ale po wypowiedzeniu KAI wszystkie klony po prostu zniknê³y... cholernie Ciê to zmêczy³o... ale nie wiesz ile masz chakry bo nie czujesz jej...
Kenshirou&Isamu
Kenshirou po woli siê denerwuje... nie mo¿ecie przes³aæ sobie chakry, skapnêli¶cie siê ¿e w ogóle nie czujecie ¿adnej chakry
Lenalee
Twój pies o ma³o nie spad³ z g³owy, ale go z³apa³a¶...
Idziesz pod Wlk. Hall, ale jako¶ po woli Ci to idzie...
Arachi
Podchodzisz do Kenshirou, i próbujesz przes³aæ mu chakrê... nie mo¿esz, nie czujesz chakry... nie czujesz ¿adnej chakry...
WSZYSCY
Kunigachi(do wszystkich): - Buahahaha... taa.. potnijcie siê kunaiami hahaha!... co¶ s³abo wam idzie... zosta³o wam dwie godziny i trzydzie¶ci minut...
Us³yszeli¶cie g³os sen-sei'a i echo jakie po nim pozosta³o...
Kunigachi(do wszystkich): - Widzê, ¿e bez podpowiedzi siê nie obejdzie... Hmmm... takie podpowiedzi... to ¿e nie czujecie chakry.. bo my¶lê, ¿e nie czujecie ... nie znaczy, ¿e nie mo¿ecie jej u¿ywaæ... druga podpowied¼ to: Echo powstaje w miejscach... (jakich?)
Us³yszeli¶cie Echo po g³osie sen-sei'a
Ishi
staram siê zlokalizowaæ miejsca echa i rzucam po kunaiu w ka¿de z miejsc.
Je¿eli to nic nie da to odpalam Yanagi no Mai i rzucam po 5 kunai w ka¿de miejsce gdzie wydaje mi siê ¿ê powstaje echo
Lenalee
-Dobra ma³y... Teraz mega sprint... Zobaczymy jak ci siê udaje biegaæ xD
Zaczynam biec w kierunku, w którym bieg³am i patrzê siê na psa czy nad±¿a, a mo¿e zapierdziela szybciej, to wtedy ja staram siê go dogoniæ xD
Administrator
Chieko
*Heh...w sumie..po co siê mêczê..i tak mam swoj± teoriê...tylko w ¶nie nie mogê czuæ chakry..wiêc ¶pie.wiêc zrobi³ genjutsu we ¶nie...wiêc czekam...* Siadam medytujê i siadam.
Moderator
Isamu
-Echo powstaje w miejscach w których d¼wiêk mo¿e siê odbiæ. Jednak nie jest to pog³os wiêc musimy byæ w dosyæ du¿ym pomieszczeniu.
-Ty to mówisz do mnie? Wogóle co ty mówisz? Pyta siê g³upszy brat
-Mówiê to, ¿e jeste¶my w jakiej¶ du¿ej i dosyæ zamkniêtej przestrzeni. Musisz ci±gle biec a¿ napotkasz jak±¶ przeszkodê. Wtedy rozwalamy j± Taren Kenem. Pamiêtaj, ¿e im odleg³o¶ wiêksza tym trudniej panowaæ dobrze nad Genjutsu. A jak nie poczujesz przed sob± ¿adnej przeszkody przez 30 sec i¿ywaj Taren Kena co 10 sec. Wkoñcu nam siê uda!
*Im dalej od u¿ytkownika tym Gejutsu s³absze. Musimy to wykorzystaæ. Wystarczy, ¿e poczujemy co¶ czego nie widzimy to bêdzie ¶wiadczyæ o tym, ¿e Genjutsu s³abnie. A mo¿liwe, ¿e jeste¶my w tym ca³y budynku.*
Kenshirou
Robiê dok³adnie to co mówi³ brat mimo i¿ tego za bardzo nie kapujê.
Arachi
* Kurwen machen, technika tysi±ca g³osów! Echo pojawia siê wszêdzie! A chakra... a kij z wami, idê spaæ. *
Staram siê zasn±æ, bo i tak nie rozumiem o co chodzi
Ishi
XD Nie da siê zlokalizowaæ ¼ród³a echa przecie¿
echo powstaje w wyniku odbijania siê fal akustycznych od przedmiotów...
Ale rzucasz kunaiami, bo wydaje Ci siê ¿e w³a¶nie w tamtym kierunku powstaje echo...
wszystkie kunaie wróci³y do Ciebie...tzn. lec± w Ciebie... 3 z nich nie trafi³y ... 4 ledwo unikn±³e¶ a 5 o ma³y w³os nie zrani³ Kenshirou...
Chieko
Siadasz i medytujesz... ale jednak nasuwa Ci siê na my¶l... *Jakby tu siê z tego wydostaæ*...
Kenshirou&Isamu
Nic to nie da³o... próbowa³e¶ odbiegn±æ, ale po chwili zauwa¿y³e¶, ¿e jeste¶ w punkcie pocz±tkowym...
wydaje Ci siê, ¿e twój brat Isamu wpad³ na jaki¶ pomys³...
Arachi
K³adziesz siê na ziemi i próbujesz zasn±æ... ale jako¶ Ci to nie wychodzi xD...
Lenalee
Pies bez trudu Ciê wyprzedza... po kilometrze zmêczy³a¶ siê trochê... Wydawa³o Ci siê, ¿e Kusa jest mniejsza XD
WSZYSCY
Kunigachi(do wszystkich): -Ahaaa... i jakby co¶... s³yszê wasze my¶li... i muszê powiedzieæ, ¿e rozumowanie Chieko jest b³êdnie... ZOSTA£O WAM DWIE GODZINY!
Us³yszeli¶cie g³os sen-sei'a i echo tego g³osu...
Co robicie?
Ostatnio edytowany przez Kemi (2010-06-22 13:16:08)
Administrator
Chieko
*No ok..z³±czmy to wszystko w jedn± ca³o¶æ...sensei nad tym panuje i siê z nami bawi...po tym co widzê...Arachi nie mo¿e zasn±æ...ale równie¿ wszyscy nie jeste¶my we ¶nie...a co je¿eli echo to tylko klony porozstawiane w ró¿nych miejscach..? Kunaie te¿ nic nie zdzia³aj±..ani rzadne jutsu...je¿eli to nie sen..to mo¿e jeste¶my w jakiej¶ hibernacji...albo poprostu jest to tak mocne genjutsu ¿e my jako niedoswiadczeni genini nie jeste¶my w stanie siê z tego wydostaæ...* Ci±gle medytujê.
Lenalee
-Dobra ma³y stop xD
Bardzo powoli zmêczona i znudzona idê sobie dalej xD
Jak zobacze sklep z miêsem to od razu co¶ kupuje i wcinam, psu te¿ daje xD
Moderator
Kenshirou
-Czemu kto¶ rzuci³ w nas kunaiem?
-To chyba ten kole¶ co tu z nami by³... Isamu
-Czemu krna rzuca³ w nas?!
-Mo¿e my¶la³, ¿e to kto¶ inny? Zreszt± to wszystko jest jakie¶ podejrzane... Biegli¶my i biegli¶my, a¿ pojawili¶my siê w tym samym miejscu. A w kó³ko siê nie krêcili¶my... I do tego ten g³os zewsz±d... To echo nie pasuje do miejsca w którym zdaje siê, ¿e jeste¶my... Jeste¶my gdzie¶ zamkniêci i najwyra¼niej ta przestrzeñ jest zamkniêta. W dodatku kiedy j± staramy siê opu¶ciæ wracamy spowrotem do tego samego miejsca... CHOLERA JASNA! Isamu
-Czemu siê denerwujesz?
-Nie wiem... Isamu
-No to siê nie denerwuj!
-Nie wiem......... Isamu
-Co ci jest?
-Nie wiem........ Isamu
-A to spoko. Bo ju¿ my¶... Kenshirou nie skoñczy³
-Nie wiem..... NIE WIEM CO ZROBIÆ! WSZYSCY CO S¡ TU ZAMKNIÊCI NIECH PODEJD¡! TRZEBA ROZPI**DOLIÆ DO GENJUTSU!! HAHAHA!! MUSIMY W TO W£O¯YÆ WIÊCEJ CHAKRY OD NIEGO!!! DAJCIE MI SWOJ¡ CHAKRÊ!!
Isamu
Drze siê, ¿eby wszyscy us³yszeli.
Arachi
Podchodzê do Isamu:
-Dobra, masz.
Siadam i mam wszystko w dupie. Przekazujê chakrê Isamu.
Chieko
Siedzisz, medytujesz i rozmy¶lasz nad Genjutsu jakby siê z niego wydostaæ...
Lenalee
Kupi³a¶ wo³owinkê zjad³a¶ po³owê, a drug± po³owê da³a¶ psu... najwidoczniej jest on szczê¶liwy
Idziesz po woli pod wielki Hall zosta³o Ci ok. 700m
Ishi
Zastanawiasz siê nad si³± Genjutsu...i nad tym, czy daæ Kenshirou swoj± chakrê... nie wiesz czy to dobry pomys³ ale my¶lisz, ¿e warto spróbowaæ...
Kenshirou&Isamu
Przypomnia³ Ci siê sposób w jaki rozwala³e¶ puszki i butelki za pomoc± chakry... od ¶rodka... my¶lisz, ¿e je¿eli to te¿ jest takie pomieszczenie to mogliby¶cie wszyscy razem to rozwaliæ swoj± chakr±...
Arachi
Siadasz ko³o Kenshirou i oddajesz mu chakrê... nie wiesz ile dajesz bo jej nie czujesz, ale wiesz, ¿e co¶ dajesz
Masz wszystko w dupie....
WSZYSCY
My¶licie nad planem Kenshirou... ale nadal jeste¶cie uwiêzieni...
Kunigachi(wszyscy): -Noo... jedziecie, jedziecie bo zosta³o wam tylko 1,5h!!
Zosta³o echo...
Co robicie?
Administrator
Chieko
*Hm..rozwaliæ od ¶rodka..Te sensei...jak mnie s³yszysz...we¼ co¶ powiedz ..daj jak±¶ podpowiedz ale tylko mi..*
Dalej medytujê.