Encyklopedia Gier
WSM SE - Wroc³awskie Spotkanie Mangowe Socjal Edition
Data: 30.10.2010r.
Miejsce: Klub Lokomotywa ul.Kolejowa 14/16, Wroc³aw
Wstêp: 8z³ (w tym 4z³ do wydania przy barze)
Atrakcje: m.in. kalambury, pokaz AMV, k±cik hazardowy i wiele innych (szczegó³y wkrótce)
Uwagi: impreza +18
Innymi s³owy dolno¶l±ski odpowiednik integracji przy piwku takich jak krakowski CafeCon czy ¶l±skie SPODkanie.
Warto siê pojawiæ, choæby dlatego, ¿e Wroc³aw jest niedaleko (zdecydowanie bli¿ej ni¿ Kraków czy Katowice) oraz termin WSM'a zosta³ tak wyznaczony, aby by³ atrakcyjn± alternatyw± dla osób, które chc± dobrze siê bawiæ w gronie innych mangowców (i nie tylko), a nie mog±/nie chc±/itd. pojechaæ na warszawski Hellcon.
Osobi¶cie na pewno tam bêdê, a czy kto¶ jeszcze planuje siê tam pojawiæ?
ja jestem student, nie mam ani pieniêdzy, ani czasu xD
Moderator
No có¿. Wroc³aw to fajnie. Niedaleko. Ale:
Kame napisał:
Uwagi: impreza +18
No có¿. Mo¿e za dwa lata
REQUESTY
Jak zapewne wiadomo WSM Socjal Edition bêdzie imprez±, na której spotkamy siê w doborowym gronie by siê po¶miaæ pogadaæ, ale te¿ by dobrze siê pobawiæ oraz pos³uchaæ zacnej muzyki.
I tutaj zwracam siê do Was. Je¿eli macie swoje ulubione utwory, a zapewne takich nie brak, to zróbcie ich listê i wraz z linkami do teledysków [z których bezpo¶rednio mo¿na ¶ci±gn±æ teledysk albo linków do YouTube'a) prze¶lijcie je na adres wsm@stim.net.pl maksymalnie jednak niech to bêd± 3-4 utwory.
A nó¿ us³yszycie swój ulubiony kawa³ek?
Ostatnio edytowany przez Kame (2010-10-23 11:23:44)
Moderator
chêtnie bym pojecha³ siê pobawiæ, po¶miaæ i takie tam no ale... trzeba by³o nie robiæ ograniczenia wiekowego
Dyskryminacja niepe³noletnich