Encyklopedia Gier
Moderator
Jizuri
Atakuję sen seia mieczem. Staram się go ciąć aż wkońcu straci grunt pod obiema nogami. Oczywiście nie mam zamieru go trafić z miecza. Kiedy wkońcu coś się stało podrzucam miecz do góry.
-Fuuton: Daitoppa!
Łapię spowrotem miecz, kładę go w tryumfalnej pozie na ramieniu i odskakuję do tyłu. Po tekiej technice powstało dużo kurzu więc robię Kage Bunshina, który atakuje przeciwnika ciągle mieczem. Kiedy go wkońcu trafia, wystarczy draśnięcie klon znika a ja wychodzę z krzaków.
-To był Kage Bunshin czyli Ninjutsu...
Maka
1 dnia idę imprezować xD Później połowę 2 dni odpoczywam, a potem idę trenować Chidori, żeby nauczyć się je szybko robić xD Ćwiczę też Sharingan;a rzucając kunai'ami do celu xD
3 dnia odpoczywam xD A potem idę na misję xD
Moderator
Jizuri
Przez wszystkie dni odpoczywam, utrzymujac sie tylko w formie.
*Moja pierwsza misja... Muszę dobrze wypaść!*
Wszyscy
Spotykacie się na umówionym miejscu, przed wami pojawia się SenSei i daje wiem ciężarki (każdy dostaje po 10 kg na pas rece i nogi) Dodatkowo dostajecie plecak z prowiantem.
Sen Sei
-Wasza misja to Eskorta tego starego pryka do wioski ziemi
Stary Pryk
-Ej ! Uważaj sobie paniusiu
Sen Sei
Lekko Wkurwiony
-Dobra dzieciaki pomogę wam w tej misji... Wyruszamy
wskazuje wielka grote
Włazić tam bachorki :]
Myro lus
*Co za typ...*
Wchodze do groty bez słowa
Wszyscy
Weszliście do Tunelu w którym jest ciemno jak w dupie u murzyna.
Nagle napadają na was Ninja i:
Jizuri
Atakują cie w brzuch (2 ich jest)
Ishi
Uderzają w plecy (2)
Myro Lus
Po żebra (3)
Maka
Związują cię, po czym bawią się cycuchami Porwali cię
Mają cię zabić i ten teges zgwałcić xD xD zostałaś przywiązana do drzewa dziwną liną z Chakry
Wszyscy
Musicie się obronić i odbić Maka. oraz uważać na starca
Myro Lus
Juiin Bunshin no Jutsu
i Gatsuuga żeby ich rozwalić
Moderator
Jizuri
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem.
Jeśli już mnie uderzyli to szybko wyciąga, a raczej ściągam miecz z pleców i nie czekając tnę zza głowy kolecia który jest przed moim brzuchem. Gdy już to zrobię do drugiej ręki biorę drugi miecz (ten przy pasie) a tamten większy odkładam spowrotem na plecy. Wtedy przerzucam ten mniejszy miecz to sprawniejszej ręki i staję w pozycji jak do ataku ale uważając na kontrę.
A jeśli dopiero na mnie lecą to lewą ręką szybko ściągam ten większy miecz z pleców i zasłaniam nim brzuch. Szybko wyciągam też miecz z pasa prawą ręką i odrazu tnę tego kolesia który jest bliżej.
Team
Odparliście kolesi i teraz biegniecie przed siebie do końca jaskini
Kiedy wyszliście z jaskini zobaczyliście że wszyscy byli od siebie jakieś 10 m.
Zobaczyliście Maka przywiązaną do drzewa i dużą liczbę przeciwników z bronią patrzycie i czekacie, obmyślając plan
Nagle wyskakuje jakiś koleś i robi z 1000 klonów i wybija większość tych kolesi, wkraczacie do akcji
Nim się tam zjawiliście tajemniczego kolesia uderzono w plecy i przez to stracił przytomność
Myro Lus
Gaatsuga - zabija okolo 500 przeciwników (250 pies 250 Myro)
Jizuri
Odcinasz więzy Maki i napierdzielasz wszystkim co masz - zabijasz okolo 700 przeciwnikow
Maka
Używasz Chidori i rozwalasz wszystkich pozostałych
Team
Myśleliście że to już koniec lecz nagle wyskoczył wódz tego gangu
Wódz Gangu
-Katon: Housenka no Jutsu
Ishi
Zostajesz poparzony ogniem i tracisz przytomność
Nagle pojawia się Sen Sei
Sen Sei
-Katon: Karyuu Endan no Jutsu
Wódz gangu zostaje zabity z wypaloną dziurą w brzuchu
po 2 dniach dochodzicie do siebie
Ishi i Nieznajomy wracaja do przytomności po 3 dniu
Wszyscy przychodzicie na pewną górę na którą kazał wam przyjść sen sei
Pojawia się tam też nie znajomy
Ahani
-Witam was, nazywam się Ahani i zostałem przydzielony do waszego Teamu przez sen sei kariniozo
Sen Sei
-Dobra. Teraz nauczę każdego jakiejś techniki i wybiorę lidera teamu poprzez zawody które odbędą się tutaj po zakończeniu treningu, a wiec jakie chcecie jutsu sie nauczyc ?
sory że tyle za was napisałem
Myro Lus
-Doryuu Hekki oraz Doton Dochuu Eigyo
Maka
-Wybór należy do Pana Mogą być jakieś Raitony xD
Poprawiam sobie opaskę na oku i siadam gdzieś na ziemi xD
Ostatnio edytowany przez Werox (2010-08-21 13:57:23)