Encyklopedia Gier
Pozwolenie Stuart
Wzór :
Imie:
Nazwisko:nie trzeba)
Zanpaktou:(Nazwa zanpaktou i moce)
Histora:(nie trzeba)
Umiejêtno¶ci:(100pkt)
Si³a:
Inteligencja:
Wytrzyma³o¶æ:
Si³a woli:
(100pkt)
Reiatsu:
Zanjutsu:(Walka mieczem)
Kidou:(Walka zaklêciami.)
3-6 osób.
Imiê: Kenshiro
Nazwisko: Satoru
Zanpaktou: nazwê wymy¶l ty, bo ja nie mam do tego g³owy moce: shikai - zanpaktou staje siê mieczem z dwoma ostrzami koloru jasnosrebrnego, bankai wymy¶l ty
Historia: By³ sobie ch³opak imieniem Kenshiro. Dziêkujê.
Umiejêtno¶ci:
Si³a: 30
Inteligencja: 20
Wytrzyma³o¶æ: 20
Si³a woli: 30
(100pkt)
Reiatsu: 30
Zanjutsu: 40
Kidou: 30
Imie: Werox
Nazwisko: -
Zanpaktou: Miecz: Kirigetsu. Shikai: Zst±p z nieba, Kirigetsu!, moce nie wiem jakie xD Ale Shikai na pewno 2 miecze xD Wymy¶l moce xD Co¶ na zasadzie mocy Kyoraku xD A Bankai to nie wiem xD
Na upartego to moce Shikai: Jedn± z mocy mo¿e byæ: Tworzy mg³ê, ¿e tylko ja widzê co siê dzieje xD Drug± mo¿e byæ takie co¶, ¿e mg³± mogê sterowaæ i atakowaæ ni±, co¶ na zasadzie Byakuya xD
Historia: Werox jest legend± xD
Umiejêtno¶ci:
Si³a: 25
Inteligencja: 30
Wytrzyma³o¶æ: 25
Si³a woli: 20
Zanjutsu: 35
Kidou: 35
Ostatnio edytowany przez Werox (2010-07-14 10:07:09)
Imie: Ahani
Nazwisko:
Zanpaktou: Imie wymy¶l, ale moce Shikai to takie: Kolor zmienia siê na czarno-czerwony. Podstawowa moc miecza to w³adanie czasem czyli je¿eli kto¶ mnie zrani mogê cofn±æ czasxD + moce urahary ;p ban-kai wymysl
Historia: Ahani to kox
Umiejêtno¶ci:
Si³a: 25
Inteligencja: 30
Wytrzyma³o¶æ: 20
Si³a woli: 25
Zanjutsu: 35
Kidou: 35
Imie:Stuart
Nazwisko:
Zanpaktou:Izimaru(Kiedy zawo³am Przebudzenie, Izimaru! mój miecz siê rozpada na tysi±ce malusieñkich no¿y (co¶ podobnego do byakuyi tylko ze nie s± to p³atki tylko wygl±da jak piasek ¿arz±cy siê w powietrzu) i mogê z nich formowaæ cokolwiek zechce i nie da siê tego zniszczyæ (np.tarcze,w³ócznie itp) i mogê tez nic z nich nic nie formowaæ i zaatakowaæ normalnie tak jak byakuya xD
Histora:Jak siê urodzi³em to ju¿ bylem koksem xD
Umiejêtno¶ci:
Si³a:30
Inteligencja:20
Wytrzyma³o¶æ:20
Si³a woli:30
Reiatsu:
Reiatsu:45
Zanjutsu:(Walka mieczem)45
Kidou:(Walka zaklêciami.)10