Encyklopedia Gier
Gość
Kariniozo
Nagle przesta³em siê trz±¶æ pozbiera³em siê do kupy i jeszcze raz próbowa³em siê wydostaæ.
Stuart
Po wykonaniu zadania zleconego przez kazekage pobieg³em do zachodniej bramy ¿eby pomoc
*Za kogo ona mnie ma my¶li ze jestem slaby jeszcze jej poka¿e*
Administrator
Kariniozo
Wydosta³e¶ siê z Genjutsu. Nie wiedzia³e¶ co siê dzieje.
Leaf
-A co ty mo¿esz wiedzieæ... Zginiesz! po tych s³owach Kisame pojawi³ siê przed tob±. Zamachn±³ siê mieczem ale kto¶ stan±³ przed tob± i ciê obroni³. -Uciekaj! Ju¿! powiedzia³ nieznajomy i zacz±³ walczyæ z Kisame.
Stuart
Dobieg³e¶ na miejsce. Zobaczy³es Itachiego walcz±cego z du¿a grup± chuuninów i jednego Shinobi walcz±cego z Kisame.
Stuart
Szybko podbieg³em do shinobi walcz±cego z cz³owiekiem rekinem utworzy³em bone sword i ochroni³em go przed uderzeniem miecza rekina
-Uciekaj!Juz!
Gość
Kariniozo
ockn±³em siê nabra³em informacji o genjutsu gdy widzia³em kisame który walczy z tym go¶ciem pomog³em mu u¿ywaj±c Katon Housenka.
Administrator
Stuart
Popatrzy³e¶ w oczy kompana z wioski. Zobaczy³e¶ w oczach Rinnengan. Kopn±³ ciê w brzuch tak ¿e odlecia³e¶ na pewien dystans.
Kariniozo
Po pierwszej kuli wyplutej przez ciebie kto¶ z³apa³ ciê od ty³u i wci±gn±³ w krzaki.
Leaf
Obserwujesz walke. Widzisz jak pewnego shinobi co¶ wci±ga w krzaki.
Gość
Kariniozo
Wci±gniêty w krzaki próbujê siê ochroniæ ...
Stuart
Upadam na ziemie i próbuje wstaæ
*Co on robi do cholery!!!
-Odbi³o ci???!!!
-czemu mnie atakujesz,jeste¶my w tej samej wiosce
Leaf
zauwa¿y³em ¿e kogo¶ co¶ wci±ga w krzaki a drugiego powali³ jaki¶ shinobi który mnie uratowa³
lece wzi±¶æ tego powalonego i zabieram go troche dalej od walki.i ide do krzaków do których co¶ wci±ga³o
Administrator
Kariniozo
Popatrzy³e¶ na przeciwnika. W oczach widzia³e¶ Rinnengan. Przestraszy³e¶ siê troche. -Zostañ tu. I nie przeszkadzaj mi... osoba popatrzy³aa na shinobi walcz±cego z Kisame.
Leaf
Nie zd±¿y³e¶ dobiedz do krzaków. Nagle co¶ ciê zatrzyma³o. By³a to dziewczyna z Rinnenganem. -Zostañ tu i nie przeszkadzaj mi... dziewczyna popatrzy³a na shinobi walcz±cego z Kisame
Stuart
Le¿ysz gdzie¶ niedaleko pola walki. Co robisz?
Stuart
Wstaje i podbiegam do go¶cia który mnie uderzy³ na bezpieczna odleg³o¶æ.
-Dlaczego to zrobi³e¶?!
Administrator
Kariniozo
Shinobi z Rinnenganem uderzy³ ciê tak ¿e zemdla³e¶.
Wszyscy
Cz³onkowie Akatsuki odeszli.
Leaf
Podesz³a do ciebie dziewczyna z Rinnenganem i powiedzia³a, ¿e masz siê zg³osiæ do Kazekage
Kariniozo
Ocuci³ ciê ch³opak z Rinnenganem. Kaza³ ci i¶æ do Kazekage.
Stuart
Sensei kaza³ ci i¶æ do Kazekage.
Wszyscy
Weszli¶æie wszyscy równocze¶nie. Nie znali¶cie siê i patrzeli¶cie na siebie z³owrogo. Us³yszeli¶cie koñcówkê zdania senseia. -Wiem... ale ja naprawdê chcê poczuæ siê normalny... O ju¿ jeste¶cie... chod¼cie.. Kazekage na was popatrza³a. Po chwili powiedzia³a -No podobno jeste¶cie naprawdê nie¼li... Stuart poznaj nowych cz³onków twojej dru¿yny Kariniozo i Leafa, A to wasz prawdziwy sensei. Nagle w pokoju pojawi³a siê dziewczyna któr± pozna³ Leaf. Sensei którego zna³ Suart znikn±³. -Witam was... jestem Yasei wasza prawdziwa sensei. Jak ju¿ pewnie wiecie jestem z potê¿nego klanu. Oto moje inne wcielenia. Po kolei zacze³y pojawiaæ siê cia³a. -Kuri, Mano, Idate, Ichare i Mosuke cia³a po d³u¿szej chwili zniknê³y. -No teraz naprawdê chcê sprawdziæ wasze umiejêtno¶æi. I teraz u¿yje wiêcej ni¿ jednego cia³a. Macie byæ za 15min na polu treningowym nr. 2 gotowi na wszystko! u¶miechnê³a siê sensei i zniknê³a.